| |||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||
סמינר-שיקולי איכות סביבה בייצור וצריכה
Seminar- Sustainable Production and Consumption |
1221-6106 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ניהול | חוג לניהול | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
דרישת קדם: התנהגות ארגונית מיקרו, התנהגות ארגונית מאקרו, שיטות מחקר אמפירי.
הערה: לצורך מילוי הדרישות כמפורט לעיל, מתבקש התלמיד לעיין גם בתכנית הלימודים.
מטרתו של סמינר זה הינה לחשוף את הסטודנט/ית לתיאוריה המחקרית העדכנית ולשיטות יישום פרקטי בתחום של מדידת השפעות סביבתיות במערכות ייצור וצריכה שונות בתעשייה המסורתית, תעשיית הקלינטק, והמעבר לכלכלה משתפת. במסגרת סמינר זה נדון בנושאים נבחרים מתחום התפעול, שרשרת הערך, אקולוגיה תעשייתית, ושיטות מדידה שונות. כמו כן נקרא ונעמיק במאמרים מובילים בתחום ונבצע עבודת סמינריונית הכוללת עבודת איסוף נתונים בשטח ובספרות וניתוח.