חיפוש חדש  חזור
מידע אישי לתלמיד

שנה"ל תשע"ט

  סמינר-שיקולי איכות סביבה בייצור וצריכה
  Seminar- Sustainable Production and Consumption                                                      
1221-6106
ניהול | חוג לניהול
קבוצה 01
סמ'  א'1200-1400403רקנאטי - מנהל עסקיםסמינר ד"ר בלאס ורד
סילבוס מקוצר

דרישת קדם:  התנהגות ארגונית  מיקרו, התנהגות ארגונית מאקרו, שיטות מחקר אמפירי.
הערה:   לצורך מילוי הדרישות כמפורט לעיל, מתבקש התלמיד לעיין גם בתכנית הלימודים.  


מטרתו של סמינר זה הינה לחשוף את הסטודנט/ית לתיאוריה המחקרית העדכנית ולשיטות יישום פרקטי בתחום של מדידת השפעות סביבתיות במערכות ייצור וצריכה שונות בתעשייה המסורתית, תעשיית הקלינטק, והמעבר לכלכלה משתפת. במסגרת סמינר זה נדון בנושאים נבחרים מתחום התפעול, שרשרת הערך, אקולוגיה תעשייתית, ושיטות מדידה שונות. כמו כן נקרא ונעמיק במאמרים מובילים בתחום ונבצע עבודת סמינריונית הכוללת עבודת איסוף נתונים בשטח ובספרות וניתוח.

סילבוס מפורט

ניהול | חוג לניהול
1221-6106-01 סמינר-שיקולי איכות סביבה בייצור וצריכה
Seminar- Sustainable Production and Consumption
שנה"ל תשע"ט | סמ'  א' | ד"ר בלאס ורד

666סילבוס מפורט/דף מידע
לצפייה בסילבוס נא ללחוץ כאן

להצהרת הנגישות


אוניברסיטת ת